onze vermelding op www.keurmerk.info
Ruilen en retouren

 

Ruilen en retouren  


Zeven dagen tevredenheidsgarantie
Mocht u niet tevreden zijn over het aan u geleverde artikel dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren mits onbeschadigd en ongebruikt. U betaalt geen annuleringskosten. U kunt het aankoopbedrag, samen met de verzendkosten binnen 30 dagen teruggestort krijgen of u kunt het artikel omruilen tegen een ander artikel uit het wijmarbouwmachines assortiment. Volgt u onderstaande retour-procedure.

 

Retour procedure
Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

- Meld bij onze dat u een artikel retour wilt sturen.

Via een e-mail of bel 0627575604.
- Na ontvangst van uw zending, stuurt wijmarbouwmachines U een ontvangstbevestiging via e-mail.

Let op: de kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw rekening. De verzendkosten die u ons heeft betaald om het artikel bij u thuis te kunnen laten bezorgen krijgt u terug, samen met het aankoopbedrag.

 

Annulering van uw bestelling


U kunt uw bestelling kostenloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan wijnand@wijmarbouwmachines.nl met hierin de mededeling dat u wilt annuleren en het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 30 dagen teruggestort.